YouTube Kanaal (03-08-2019) :

Sinds enige tijd heb ik al een YouTube kanaal, waar ik eigenlijk niet heel veel mee deed. Daar komt (hopelijk) verandering in. Alle vakantie filmpjes zijn geupload en ook de overige die ik gemaakt heb in de tussentijd. Voor meer neem eens een kijkje en subscribe als je wil.

Voor meer check mijn YouTube kanaal.

bar

Back from Holiday (30-07-2019) :

header

Afgelopen week heerlijk verbleven op een vakantiepark bij Dwingelderveld. Genoten van de rust, de omgeving en de pracht natuur. Veel gewandeld, gefietst en natuurlijk veel foto's gemaakt. De afgelopen week heb ik op mijn Facebook pagina al vele filmpjes gedeelt van de dagen en nu ook staat er een kleine collectie foto's op de pagina.

image

Voor meer neem een kijkje op mijn Facebook pagina.

bar

Rapalje Zomerfolk Festival (19-06-2019) :

Afgelopen zaterdag weer genoten op het Rapalje Zomerfolk Festival, een festival met heerlijk sfeer, goed eten en above all TOP muziek. De bands die zaterdag optraden waren: Laroux, The Dolmen, Altan, Saor Patrol, The Mahones en natuurlijk Rapalje zelf. Nog niet alle foto's staan online op Facebook, maar wel al een groot deel. Onder de foto de link naar mijn pagina.

Voor meer neem een kijkje op mijn Facebook pagina.

Lekkere wandeling in Norg (21-04-2019) :

Vandaag een lekkere wandeling gemaakt in de bossen van Norg. Lana lekker mee en genieten maar van het pracht weer! Natuurlijk ging de camera ook mee en heb ik ook een paar plaatjes geschoten. Hieronder een van de foto's, een leuk stukje speelwerk met de sluitertijd levert een meer abstracte foto op:

Voor meer neem een kijkje op mijn Facebook pagina.

Kleine blog pagina op de website (10-02-2019) :

Voor klein nieuws, leuke updates en b.v. vakantie verslagen heb ik een kleine blog pagina toegevoegd aan de website. Hij zal niet super veel geupdate worden, maar meer een plek zijn om zo af en toe wat meer te laten zien.

YouTube
Copyright © GeertHubertsPhotography.nl 2010 - 2020
KvK: 55529321 - BTW: NL193639361B01
Copyright - Disclaimer - Algemene Voorwaarden