Saal Digital Product Review:

Instagram is een leuk social media platform, je kunt makkelijk en snel foto's delen en soms kom je ook nog eens leuke aanbiedingen tegen. Zo ook laatst toen ik een ad van Saal Digitaal Nederland voorbij zag komen.

De opzet is simpel: Zij zoeken fotografen om hun product te testen in ruil voor een review. Jij krijgt een tegoed bod, zij een review van hun product. Ik zie altijd graag foto's in reallife om het maar zo te zeggen, niet alleen maar digitaal op een scherm, maar geprint op papier, canvas enz. Dus dit leek mij wel een leuke aanbieding. Alles netjes ingevuld en dan kijken of je gelukkig bent om een tegoedbon te krijgen. En een paar dagen later verscheen in de mail de tegoed code en kon ik aan de slag.

Ja ik heb dus eigenlijk niks betaald voor deze "print", maar dat houd niet in dat ik niet krities naar het geleverde product en alles eromheen ga kijken.

Welke foto ik wou gebruien wist ik al, namelijk onderstaande van een ijsvogel:

 
Voor het bestellen van je foto product (Ze hebben van boeken, kalenders en kaarten tot afgedrukt op verschillende materialen) zijn er drie opties, namelijk: via de website, via hun software of via een app op je telefoon. Heb zelf de software en de website opties geprobeerd. De software werkt erg goed, simpel, duidelijk en vol met opties om alles zo te maken zoals jij wilt.

Enige probleem dat ik tegen kwam was bij de checkout. De voucher code die ik gekregen had wou niet toegepast worden.

Ik ben toen overgestapt op de website variant, waar alles zo goed als het zelfde werkt als via hun software en daar pakte de code wel.

Bij de checkout kwam ik wel iets tegen dat ik als een klein minpuntje ervaar. Er waren maar twee betaal opties (Voor zover ik kon zien), namelijk via Paypal of via Creditcard. Nu heb ik zelf wel Paypal, maar ik weet ook dat er veel zijn die dat niet hebben of zelf willen en een Credicard heeft ook niet iedereen. Dit kan er voor zorgen dat sommigen toch ervoor kiezen ergens anders hun product te bestellen. Het toevoegen van bv. Ideal zou meerwaarde geven aan de betaal opties.


Ik heb gekozen voor de foto op geborsteld aluminium, vooral opdat ik dat zelf nog nooit gebruikt heb en ik wel benieuwd was hoe het er uit zou zien.

Verzonden uit Duitsland met DHL (dus het was er ook lekker snel, i.p.v. als het met PostNl verstuurd zou zijn) en het kwam netjes en goed verpakt aan.

De kwaliteit is erg goed, mooie stevige plaat aluminium en de foto komt erg mooi over met de kleuren zoals ik ze ook op mijn scherm had.

Het geborstelde aluminium voegt een leuk affect toe en wat wit was op de foto is nu zilverig aluminium, wat een leuk effect geeft. Al met al erg tevreden met hoe het geworden is.

Hieronder nog een paar detail shots van de plaat:


Al met al erg tevreden met het uiteindelijke product, de foto komt erg mooi naar voren. Het aluminium is een mooi medium hiervoor en wordt ook nog eens standaard geleverd met een bevestigings systeem aan de achterkant.

Saal Digitaal Nederland is zeker weten een bedrijf waar ik nog wel eens wat ga bestellen. Alles verliep (op een klein puntje na) netjes. Levering was erg snel en de foto is eigenlijk net zoals op mijn scherm, iets wat natuurlijk erg belangrijk is.

 


De Pro's en con's:

Makkelijke manier van bestellen
Snelle levering
Goede kleuren en materiaal

Alleen Paypal en Creditcard als
betaal opties

De foto hangt nu mooi aan de wand, op een plek waar ik dagelijk veel langs kom, zo kan ik er lekker van genieten.
 

 
Copyright © GeertHubertsPhotography.nl 2010 - 2023
KvK: 55529321 - BTW: NL193639361B01
Copyright - Disclaimer - Algemene Voorwaarden